Modni trendovi za 2021. godinu – S&SAX

Modni trendovi za 2021. godinu – S&SAX

Teško za poverovati, ali 2021. je pred vratima. Uz to, čitav novi niz glavnih trendova i boja je na putu, a naš dizajn tim ima puno toga da kaže o njima.

NADA i OPTIMIZAM – to je način razmišljanja koji smelo istražuje nove pristupe i perspektive. Njegov duh okuplja čitavu TEKSTILNU industriju tokom, ovog, veoma izazovnog vremena za dizajniranje inovativnih proizvoda i procesa koji ispunjavaju nove potrebe tržišta.

Posle skoro deset meseci večnog nošenja trenerki, svi smo se uželeli onih dobrih i moćnih kombinacija, boja i modela. I verujte nam kada kažemo, nova godina sa sobom donosi samo najsvežije vibracije.

Ne brinite, nismo ovde da vam kažemo da su helanke i trenerke izašle iz mode… Zapravo, aspekt visoke udobnosti oblačenja 2020. i dalje je prisutan u skoro svakom od ovih stilova – ali, ove sezone, puno atraktivnije, smelije i slađe. Budite smeli! Budite drugačiji! Napravite „pomeranje“ u svim trendovima. Pomerena klasika, pomerena estetika, sportski šik, novi casual… Nova sezona će biti posvećena slobodi kretanja i u skladu sa tim, naša ponuda materijala se bazira na prirodnim, mekanim, nežnim i udobnim.
Sigurni smo da ćete biti nadahnuti da odmah usvojite naše trendi boje za novu 2021. godinu.

Share this post