logo

NOJEVO PERJE

 

Već smo svi shvatili kako se naveliko vraćaju popularni komadi iz prošlosti – koža, čipka, krzno… A sada i perje! Iako vam je verovatno prva asocijacija na perje (izbacivši ptice) budoar i film ‘Moulin Rouge’, ove sezone kitimo se krhkim perjem u pastelnim bojama ili klasičnoj crnoj i izgledamo vrlo ljupko i ženstveno. Dizajneri su ga se takođe oberučke prihvatili, a zasigurno prednjači bojeno nojevo perje.

S&Sax vam nudi bojeno nojevo perje po najpovoljnijim cenama u regionu u bogatom spektru boja. Pakovanja su od 10 jardi. Na stanju imamo u mint, royal plavoj, pink, bebi roze, puder roze, offwhite, bež, crna, crno-bela, tamno zelena, tamno ljubičasta, crvena… i naravno da je moguće da poručite u željenoj boji.

Mint

Royal blue

Offwhite

Green forest

Black and white

Red

Nojevo perje na duksu!

Na majici

Na haljinici

Na popularnim “oversized” jeans jaknama

Na sakou

Nojevo perje je upečatljiv dekorativni elemenat koji će obogatiti ovu sezonu. Prisutni su na modnim dodacima što nije velika novost, ali ih ovo proleće možemo gledati i na haljinama, jaknama i suknjama.

Ukoliko želite da poručite, potrebno je da nas pozovete telefonom ili, još bolje, da nas posetite i pogledate našu celokupnu ponudu. A umeđuvremenu, pratite novitete na našem sajtu, jer mi smo tu za vas da vas iznenadimo, inspirišemo i pružimo sve što vam je potrebno za jedan stvaralački proces u svetu mode.

Vaš S&SAX!

B.N.

Comments are closed.