logo

NEON AKSESOARI – TREND ZA JESEN/ZIMU 2016/17.

Fluorescentne boje, sportske siluete i neobične materijali – adut u borbi za najbolje odevenu osobu za sezonu Jesen-Zima 2016/17.

Čini se da su ove sezone dizajneri pripremili za nas pravu terapiju boja – barem u svemu što se odnosi za jesen i sportske aktivnosti tokom zime. Ukoliko izaberete jaknu sa nekim sportskim elementima u neon bojama, efekat je dvostruko obećavajući.

Fluorescentne nijanse roze, žute, zelene i narandžaste – kao “pilule” dobrog raspoloženja: Osim toga, u takvom ruhu je teško ostati tokom hladnih dana neprimećen.

Slojevitost  je dobrodošla (naročito u kontrastu dizajna), i kombinacija tekstura – futer sa skubom, skuba sa šuškavcem, koža sa neopren materijalima razvija temu smelih eksperimenata. Još kada se sve to akcentuje neon detaljima… pun pogodak, verujte, za Jesen-Zimu 2016-17.

S&Sax je tokom posete sajmovima Pitti Uomo http://www.pittimmagine.com/en/corporate/fairs/uomo.html i Pitti Bimbo http://www.pittimmagine.com/en/corporate/fairs/bimbo.html u Firenci, imao priliku da uživo vidi modele koji će se nositi sledeće jesen-zime 2016/17. U skladu sa tim, danas Vam predstavljamo jedan od vodećih trendova što se pozamanterije tiče i kako je najbolje primeniti. Ne zaboravite, manje je više! I tako Vaše kolekcije samo akcentujte i osvežite fluorescentnim aksesoarom.

 

Neon zelena

Neon zeleni detalji

U S&Sax-u možete kupiti pozamanteriju u atraktivnim neon bojama – od ringlica, nitni, učkura, završetaka, rajsferšlusa…  Takođe, možete poručiti aksesoare sa Vašim logom, kao i žakardne ukrasne i veličinske etikete u neon bojama i kompletirati Vašu kolekciju do kraja. Jer, detalji su jako bitni i time osvežavate Vašu kolekciju i dajete poseban pečat finalnom proizvodu.

Neon roze

Neon roze

Neon narandžasta

Brend “Superdy”  jako puno koristi fluo boje u pozamanteriji, štampi, vezu, učkurima, rajsferšlusima, žakardnim ukrasnim etiketama i sl.

RINGLICE NOVE

Trenutna ponuda ringlica u S&Sax-u

https://sax.rs/types/metalnagalanterija/

https://sax.rs/types/rajsferslus/

Svakako možete poručiti i ringlice ili drikere u željenoj boji sa Vašim logom.

neon konci

I naravno konac u neon bojama – konac za šivenje, konac za vez, helan konac.

Pogledajte našu celokupnu ponudu konca na sajtu https://sax.rs/types/konac/

006205_blu_1

“Superdy” jaknica od šuškavca sa neon narandžastim detaljima 

superdry-hooded-windtrekker

“Superdy” jaknica od šuškavca sa neon zelenim detaljima 

superdry-winter-wet-scuba-jacket

Zimska jakna postavljena neon polar postavom

Za sve što Vam je potrebno, S&SAX je uvek tu za Vas!!!

https://sax.rs/

Pratite novitete redovno https://sax.rs/modni-kutak/

  B.N.

5 thoughts on “NEON AKSESOARI – TREND ZA JESEN/ZIMU 2016/17.”

Leave a reply

Your email address will not be published.