logo

MATERIJALI AKCIJA!

Vintidž stil u uređenju enterijera danas je veoma popularan i inspirativan, kako za dizajnere, tako i za one koji sami uređuju svoj dom. U njemu preovlađuju pastelne boje, pa deluje smirujuće i opuštajuće, a zimski dezeni koji su takođe često zastupljeni, prostoru daju posebnu romantičnu notu.

Vinitdž nameštaj već na prvi pogled deluje udobno i odiše toplinom, a jedinstvenost, kvalitet izrade i materijala čine ga veoma cenjenim, pa vremenom ovi komadi nameštaja postaju sve skupoceniji.

Ukoliko vam se dopada ovakav stil uređenja prostora, predlažemo da se pažljivo posvetite biranju i restauraciji nameštaja, a možete i u moderno opremljen dom uneti neki stariji predmet. Šta god da odlučite, nema sumnje da ćete biti zadooljni originalnošću svog životnog prostora.

Mi vam dajemo nekoliko predloga kako da fine pletenine upotrebite za sitne i krupne detalje u uređenju enterijera. Budite sigurni da su naši materijali, pored visokog kvaliteta, veoma povoljni. Takođe, kod nas se možete snabdeti i svom pratećom pozamanterijom, kao i modnim aksesoarima – od adekvatnog konca, postave, rajsferšlusa… do ukrasnih traka, popularnih pom-pomova, kićanki… i svega što vam pada na pamet, a da ide uz ovaj stil.

TRENUTNO SU NA AKCIJI OVE FINE PLETENINE SA ZIMSKIM, ETNO MOTIVIMA, SNIŽENE ČAK 50%!

Posetite nas, jer sada je pravo vreme za nabavku materijala za sledeću sezonu.

Vaš S&Sax

 

 

 

 

Dezen “Irvasi” + pom-pom detalji

 

Dezen “Snowflakes”

 

 

Dezen “Nordic”

 

 

 

B.N.

Comments are closed.