logo

Dezeni za Poleće – Leto 2017.

 Tradicionalno krajem januara,  kada se završi praznična euforija postanemo svesni da proleće i nije toliko daleko i da je red da se informišemo šta će to biti popularno u narednoj sezoni u modnom svetu. I tako svake godine…  svako od nas izabere, iz trenda koji je u tom trenutku aktuelan, onaj komad odeće, boje ili dezena koji mu najviše leži po građi, ukusu i stilu.

 Mi u S&SAX-u volimo sve ono što ostavlja utisak večnosti, uz prisećanje na neka prošla vremena. Zato  uvek iz nekog trenda izvučemo ono najbolje i što mislimo da će se svideti širokim narodnim masama.

1. Romantika

Nabori, preveliki rukavi i vraćanje u viktorijansku eru su najtraženije haljine učinile krajnje romantičnim – sa malom dozom dramatičnosti. Tu su dezeni sa mašnicama, tufnama, srcima…

2. Zanimljivi dezeni

Prolećno cveće je svetlo, razigrano i “na odmoru”. Motivi sa tropskim osećajem su pronašli svoj put do svega, davajući svakome ko ih nosi opušteni izgled, kao da ste krenuli negde na putovanje, čak i ako ste “zarobljeni” u kući.

3. Sportski stil

Modna opsesija za sportskim odevnim komadima je glavni stub prolećne mode.  Helanke i dukseve  možete nositi u teretani, ali i ovako, dok ste u gradu ili kafiću. Dezeni sa motivima zvezdica su neizbežni.

4. Pruge

Klasične pruge će vladati prolećem, ali su dobile novinu – providne i pletene materijale, ali i asimetrične dizajne. Ako više volite tradicionalni izgled, možete se odlučiti za odelo u različitim prugama i bojama.

5. Roze – glavni akcenat

Lepo i nežno nije način na koji ćete razmišljati kada pogledate roze paletu iz prolećne 2017. kolekcije. Ova boja je omiljena skoro svim dizajnerima, jer revije ispunjava ironičnom slatkoćom, a ponekad zna da se “umeša” i jarka nijansa fuksije.

Predstavljamo vam predloge naših dezena  za proleće/leto 2017.

 

 

Dezen mašnice

 

Dezen zvezdice

 

Floralni dezeni

Comments are closed.